Hagayret.Net

Hikayenin devamı ?
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki | Tümü

Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Hagayret.Net Türkçe Forum Türkçe Portal Forum Ana Sayfa » Geyiq Bölümü » Forum Oyunları
Yazar Mesaj
Site Admin

bydublor
Site Admin

Paylaş

Üye No: 9
   G. Mesaj Sayısı: 9.91
   Meslek: İşsiz

MesajTarih: 23/October/2007 Tue, 3:40   Mesaj konusu: Hikayenin devamı ?  Alıntıyla Cevap Gönder

bir üsteki üyenin yazmış olduğu yerden kendi hayal gücümüzü kullanarak devam ediyoruz.Bu oyun tutarsa tutar tutmazsa rafta kalır (+18 yasak!)

Ben başlıyayim Siz devam edin en az 4-5 cümle devam ettirirseniz Güzel olur.

Başlıyorum

bu sabah her sabahkinden farklı olarak sabahın köründe tabiri caizse kargalar kahvaltısını yapmadan uyanmıştım.Üzerimde tuhaf bir sabah mayhoşluğu sıcak yataktan kalkıp kalkmamak arasında tereddüt ederken birde kulağımın dibinde çalan Telefon alarmı sayesinde kendimi doğrultabildim.Aslında kalkman lazımİşim vardı evden erken çıkmam lazımdı .Bizim köşedeki Salih amcanın poğoça arabasında yazdığı gibi bir sana doyamadım birde sabah uykusuna misali olmuştum Neyseki evden çıktım apartmanda merdivenlerden inerken kuzenimi gördüm sonra... ?

evet sorasını başkası sallasın

Hagayret.Net Sitesinde ve sunucularında Hiç bir Şekilde İllegal İçerik Barındırmamaktadır. Lisans Hakkı olan İçeriklerin Kaldırılması İçin İrtibata geçiniz.Hagayret.Net Lisanslı kullanımı tavsiye etmektedir.

Kendine bir iyilik yap ve Beyaz bir sayfa aç diyenlere inat senin için sana hala karalama
kağıtlarındaki boş satır aralarına bir şeyler yazıyorum.

Youtube Programsız Girmek İçin Tıkla!!

Moderator

seval
Moderator

Paylaş

Üye No: 440
   G. Mesaj Sayısı: 4.17
   Meslek: Eğitim

MesajTarih: 23/October/2007 Tue, 3:48   Mesaj konusu: Re: Hikayenin devamı ?  Alıntıyla Cevap Gönder

« bydublor » Demiş ki:
bir üsteki üyenin yazmış olduğu yerden kendi hayal gücümüzü kullanarak devam ediyoruz.Bu oyun tutarsa tutar tutmazsa rafta kalır (+18 yasak!)

Ben başlıyayim Siz devam edin en az 4-5 cümle devam ettirirseniz Güzel olur.

Başlıyorum

bu sabah her sabahkinden farklı olarak sabahın köründe tabiri caizse kargalar kahvaltısını yapmadan uyanmıştım.Üzerimde tuhaf bir sabah mayhoşluğu sıcak yataktan kalkıp kalkmamak arasında tereddüt ederken birde kulağımın dibinde çalan Telefon alarmı sayesinde kendimi doğrultabildim.Aslında kalkman lazımİşim vardı evden erken çıkmam lazımdı .Bizim köşedeki Salih amcanın poğoça arabasında yazdığı gibi bir sana doyamadım birde sabah uykusuna misali olmuştum Neyseki evden çıktım apartmanda merdivenlerden inerken kuzenimi gördüm sonra... ?

evet sorasını başkası sallasın

onda da uyku sersemliğinden olacakki üzerinde gömleği ceketi ayağında da çizgili pijamasıyla okula gitmek için yol almıştı gülmekten onu uyarmaya vaktim olmadı zavallım neye güldüğüme çokta aldırmadan yavaştan okulun yolnu tuttu..

Site Admin

bydublor
Site Admin

Paylaş

MesajTarih: 23/October/2007 Tue, 3:54   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

allahtan okula babasıyla gidiyorduda babası olm ekmek almaya gitmiyorsun len okula gidiyorsun üstünü başını bir toparla gel gaffur pijamaların hala üzerinde dedi Tabi bizim kusende en az benim gibi hala ayaktauyuyordu.Bu arada amcamı yakalamışken yol parasındanda yırtmak adına hemenarabaya sızma operasyonları düşündüm amcam ters yönden gidiyordu hemen aklıma bir cinlik geldi amca dedim bugün senin yol kapalı miting varmış sen şu taraftan git istersen ordan gtmişkende bende sizinle Şuraya kadar gelim dedim sora amcam ban döndü ve... ?

Hagayret.Net Sitesinde ve sunucularında Hiç bir Şekilde İllegal İçerik Barındırmamaktadır. Lisans Hakkı olan İçeriklerin Kaldırılması İçin İrtibata geçiniz.Hagayret.Net Lisanslı kullanımı tavsiye etmektedir.

Kendine bir iyilik yap ve Beyaz bir sayfa aç diyenlere inat senin için sana hala karalama

Moderator

seval
Moderator

Paylaş

MesajTarih: 23/October/2007 Tue, 4:00   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

tabi yavrum ne demek uyardığın için sağol dediğinde aslında kıllanmadım desem yalan olur.. sevgili kuzen de okul pantolonunu giyip geldikten sonra tamda istediğim yöne doğru yola çıktık.. bi ara dalmışımki gözümü açtığımda kendimi..

Site Admin

bydublor
Site Admin

Paylaş

MesajTarih: 23/October/2007 Tue, 4:16   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

Cehennemde bulmş gibi oldum.İstanbulun Bitmeyen Çilesi Araçların korna sesleri ve yaşanılan bir kaza tek şerit yolu çekilmez bir hale sokmuştu.Oysaki Rüyamda rumeli hisar üstünde bir evin balkonuna kurulmuş sallıncaktan boğazın eşssiz güzel manzarasını seyretmenin tadını yaşıyorken kendimi bir anda attan düşmüş gibi bir aracın içinde istanbul trafiğinde bulmak beni derinden yaralamıştı.Gideceğim yere geç kalıyordum birşeyler yapmam gerekiyordu ve aklıma bişi geldi ...?

Site Admin

NIC39
Site Admin

Paylaş

Üye No: 15
   G. Mesaj Sayısı: 6.13
   Meslek: Bilgisayar Programcılığı

MesajTarih: 23/October/2007 Tue, 5:07   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

Muhtar amcanın arayıp Belediye başkanını aramasını istedin we Belediye başkanının yolları acil açmasını rica ettin.Gideceğin yere yetişmen için yolların acılması ve şöförün gazı köklemesi lazımdı..Bu yolların açılması içinde büyük we ağır sözü geçen kişilerden yardım almak lazımdır sende bu yardımı amcan vasıtasıyla yapmak istedin...O sırada bnde eve gelmiştim...Aldığım börekleri mideye indirmiştim...Sonra ders çalışmıştım...Kardeşim gelmeden biraz oyun oynayıp kafa dağıtım dedimki....

Moderator

seval
Moderator

Paylaş

MesajTarih: 23/October/2007 Tue, 6:27   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

nic im sen ne ara eve gelion. sende dublor le arabada trafiğe taılmış durumdasın. o gaffur picamalı sendin

Site Admin

bydublor
Site Admin

Paylaş

MesajTarih: 24/October/2007 Wed, 8:18   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

eee uğur bu uçarda kaçarda hayal gücü bir an evde olmayı hayal etti hikayenindeeee neyse

yeni bir hikaye başlangıcı yapalım :9

Şehirlerarası otobüsyolculuğunda vazgeçmiştim aşık olmaktan ve yine bir şehirler arası otobüs yolculuğuna çıkıyordum.Her zamanki gibi cam kenarı ve her zamanki gibi orta kapının hemen solundaki yer.Başımı yasladım havanın soğuğu ile buğulanan cama taki bir ses bakar mısınız ?diyene kadar sonra ...

Moderator

tubik
Moderator

Paylaş

Üye No: 643
   G. Mesaj Sayısı: 9
   Meslek: Fotoğrafçılık

MesajTarih: 25/October/2007 Thu, 1:42   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

bakar mısınız dedi genç bayan

adam ayran budalası gibi yüzünde aptal gülümsemeyle evet dedi ,bir arzunuz mu var ?

genç bayan ; orası benim yerim dedi kızgın bir ifadeyle, hem yerime oturmuşsunuz hemde aptal aptal sırıtıyorsunuz Sinir

gülme krizi gülme krizi gülme krizi

DoN't SpeEAak !!!

Site Admin

bydublor
Site Admin

Paylaş

MesajTarih: 25/October/2007 Thu, 4:21   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

Genç delikanlı daha olayın şokunu üzerinden atamadan önce bir ayağa kalktı tam yer veriyordu ki bayana bir sn. numaranız kaç dedi kız hemen çocuktan dahada aptal bir ifade ile 0536 2 küsür derken dank edi verdi dedi 23 evet dedi çocuk benimde 23 genç tarihinede bakar mısınız dedi tarihi bir gün sorasını gösteriyordu kız ne diyeceğini şaşırdı ve ...

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Bu başlık kilitlendi: mesajları değiştiremez ya da cevap yazamazsınız    Hagayret.Net Türkçe Forum Türkçe Portal Forum Ana Sayfa » Geyiq Bölümü » Forum Oyunları
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki | Tümü
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni mesaj yok Ahmet Telli Şiirleri devamı arsiv....... Ac_tivist Hikaye & Öykü & Şiir 32 20/October/2006 Fri, 4:20 Son Mesajı Görüntüle
Ac_tivist

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız