|
 |
|
Önceki başlık
::
Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
epru
HaGayret

Üye No: 1,349
G. Mesaj Sayısı: 9.97
Meslek: Öğrenci
|
Tarih: 09/Şubat/2008 Cmt, 3:55
Mesaj konusu : Perera, Conquest ile anlaştı |

|
|
Franck Perera, Conquest Racing ile yaklaşan Champ Car sezonunda birlikte yarışmak üzere anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Champ Car Atlantic'te ikinci olan Fransız pilot, 2 milyon dolarlık ödülü bu sene Indy Pro Series'e geçen Atlantic şampiyonu Raphael Matos'tan devralmak istiyor.
"Bu benim için çok büyük bir fırsat" diyen Perera, "Conquest'e, bana güvendiği için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 2 milyon dolarlık bütçeye gözümü diktim ancak itiriaf etmeliyim ki, bu meblağı elde edememeye yönelik bir anlaşma olacak diye de çok korktum. Yarışların bir an önce başlamasını beklliyorum" şeklinde konuştu.
Conquest'in patronu Eric Bachelart ise, konuşmasında, "Bence Franck birçok kişiye bu sene bir sürpriz yapacak. Kendisi geçtiğimiz sezon Atlantic'de en iyi olan isimdi ve şimdi de bize katkıda bulunacak" ifadelerini kullandı.
Takım ikinci pilotunu da önümüzdeki haftalarda ilan etmeyi planlıyor. |
|
_________________ aşık olsam yola düşsem,gurbet ilde garip kalsam birgün gelip can versem...
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
Etiketler: şimdi, sürpriz, bence, etmeliyim, kullandı, raphael, anlaşma, olan, şeklinde, iyi, pilotunu, elde, için, geçtiğimiz, atlantic, perera, ifadelerini, ile, korktum, dolarlık |
|
 |