Hagayret.Net Forum Ana Sayfa » Forum Hakkında

Sayfa 1 

nacizane bir öneri

Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nrydrl20
Yeni Üye
Yeni Üye

Üye No: 8,504
   G. Mesaj Sayısı: 0

Tarih: 18/Aralık/2007 Sal, 3:43
MesajMesaj konusu : nacizane bir öneri

Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar teşşekür butonu ve bu konu daha önce verildimi butonu yokmu yoksa ekleyelim mi birde ben yeni üyeyyim kalıcı olmak istiyorum yalnız kızmazsanız forum çok karışık ve eksik eğer fikir isterseniz yeni düzenlemeler başlıklar konular yapabilirim isterseniz örnek göndereyim hem arama motorlarındada kolay bulunur
Yukarı Dön
bydublor
O Şimdi ASKER!
O Şimdi ASKER!

Üye No: 9
   G. Mesaj Sayısı: 22.86
   Meslek: Bahçe Düzenleme

Tarih: 18/Aralık/2007 Sal, 3:49
MesajMesaj konusu : Re: nacizane bir öneri

Alıntıyla Cevap Gönder

« nrydrl20 » Demiş ki:
arkadaşlar teşşekür butonu ve bu konu daha önce verildimi butonu yokmu yoksa ekleyelim mi birde ben yeni üyeyyim kalıcı olmak istiyorum yalnız kızmazsanız forum çok karışık ve eksik eğer fikir isterseniz yeni düzenlemeler başlıklar konular yapabilirim isterseniz örnek göndereyim hem arama motorlarındada kolay bulunur

Öncelikle Hoşgeldin.Umarım kalıcı olursun.Herkesin Fikirlerine açığız.Ancak Bazı forumlardan kaçınmaya çalışıyoruz.Teşekkür Butonu Rep puanı vb Forum karmaşıklığına gelince göze öyle gelmiş oalbilir aslında biraz gezdikten sonra alışıyor insan Wink Tabiki yinede öneri eleştiri yapabilirsiniz.Elimizden geldiğince dikkate almaya çalışacağız.Bazı bölümler yoktur doğrudur.Gerekli gördüğümüz bölümleride zaman içerisinde yavaş yavaş açıyoruz.ama şuan bazı işlerimizin yoğunluğundan dolayı foruma çok zaman ayıramadık.Yazdıklarınız için teşekkürler.

---Hagayret.Net verilen linkleri kendi sunucusuda bulundurmadığı gibi Uploadınıda kendi yapmamaktadır.Linkler internetten bulunup kullanıcılara sunulmaktadır.Kaldırılması istenen link yetkililere bildirildiğinde en kısa zamanda kaldırılacaktır.
Yukarı Dön
tubik
Moderator
Moderator

Üye No: 643
   G. Mesaj Sayısı: 18.85
   Meslek: Fotoğrafçılık

Tarih: 18/Aralık/2007 Sal, 3:55
MesajMesaj konusu : 

Alıntıyla Cevap Gönder

öneriler her zaman iyidir.eleştiri ise süperdir.insan eleştirildikçe gelişir ve kendi sınırlarını zorlar .bunun için çok mersi Wink

ama bence gezdiğim forumlar içerisinde en düzenlilerinden biri bizim ki ,çünkü görüntü benim için çok önemlidir sanat eğitimi almış biri olarak söylüyorum

ama eminim zamanla sitemiz daha ii olacak tabi senin gibi yeni üyelerin desteği ile umarım daha ii yerlere gelir sitemiz ve sende kalıcı üyemiz olursun.

hoşgeldin.

DoN't SpeEAak !!!
Yukarı Dön
özgür
Asil Üye
Asil Üye

Üye No: 17
   G. Mesaj Sayısı: 4.98
   Meslek: İşletme

Tarih: 18/Aralık/2007 Sal, 5:08
MesajMesaj konusu : 

Alıntıyla Cevap Gönder

fikirleri olan üyeler her zaman istediğimiz üyelerdir. önerilerin için sağol.. admin önerilerini dikkate alarak gereken şeyleri yapacaktır.. tekrar hoşgeldin..
Yukarı Dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder 
Hagayret.Net Forum Ana Sayfa » Forum Hakkında

Sayfa 1 

Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız