|
 |
|
Önceki başlık
::
Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
nrydrl20
Yeni Üye

Üye No: 8,504
G. Mesaj Sayısı: 0
|
Tarih: 18/Aralık/2007 Sal, 3:43
Mesaj konusu : nacizane bir öneri |

|
|
arkadaşlar teşşekür butonu ve bu konu daha önce verildimi butonu yokmu yoksa ekleyelim mi birde ben yeni üyeyyim kalıcı olmak istiyorum yalnız kızmazsanız forum çok karışık ve eksik eğer fikir isterseniz yeni düzenlemeler başlıklar konular yapabilirim isterseniz örnek göndereyim hem arama motorlarındada kolay bulunur |
|
|
|
|
|
|
bydublor
O Şimdi ASKER!

Üye No: 9
G. Mesaj Sayısı: 22.86
Meslek: Bahçe Düzenleme
|
Tarih: 18/Aralık/2007 Sal, 3:49
Mesaj konusu : Re: nacizane bir öneri |

|
|
« nrydrl20 » Demiş ki: arkadaşlar teşşekür butonu ve bu konu daha önce verildimi butonu yokmu yoksa ekleyelim mi birde ben yeni üyeyyim kalıcı olmak istiyorum yalnız kızmazsanız forum çok karışık ve eksik eğer fikir isterseniz yeni düzenlemeler başlıklar konular yapabilirim isterseniz örnek göndereyim hem arama motorlarındada kolay bulunur
Öncelikle Hoşgeldin.Umarım kalıcı olursun.Herkesin Fikirlerine açığız.Ancak Bazı forumlardan kaçınmaya çalışıyoruz.Teşekkür Butonu Rep puanı vb Forum karmaşıklığına gelince göze öyle gelmiş oalbilir aslında biraz gezdikten sonra alışıyor insan Tabiki yinede öneri eleştiri yapabilirsiniz.Elimizden geldiğince dikkate almaya çalışacağız.Bazı bölümler yoktur doğrudur.Gerekli gördüğümüz bölümleride zaman içerisinde yavaş yavaş açıyoruz.ama şuan bazı işlerimizin yoğunluğundan dolayı foruma çok zaman ayıramadık.Yazdıklarınız için teşekkürler. |
|
_________________ ---www.hagayret.net
---Forumda Arama Yapmadan Konu Açmayınız!
---Flood Yapmak ve Saçma Yorumlar yapmak BAN sebebidir!
---Hagayret.Net verilen linkleri kendi sunucusuda bulundurmadığı gibi Uploadınıda kendi yapmamaktadır.Linkler internetten bulunup kullanıcılara sunulmaktadır.Kaldırılması istenen link yetkililere bildirildiğinde en kısa zamanda kaldırılacaktır.
|
|
|
|
|
tubik
Moderator

Üye No: 643
G. Mesaj Sayısı: 18.85
Meslek: Fotoğrafçılık
|
Tarih: 18/Aralık/2007 Sal, 3:55
Mesaj konusu : |

|
|
öneriler her zaman iyidir.eleştiri ise süperdir.insan eleştirildikçe gelişir ve kendi sınırlarını zorlar .bunun için çok mersi
ama bence gezdiğim forumlar içerisinde en düzenlilerinden biri bizim ki ,çünkü görüntü benim için çok önemlidir sanat eğitimi almış biri olarak söylüyorum
ama eminim zamanla sitemiz daha ii olacak tabi senin gibi yeni üyelerin desteği ile umarım daha ii yerlere gelir sitemiz ve sende kalıcı üyemiz olursun.
hoşgeldin. |
|
|
|
özgür
Asil Üye

Üye No: 17
G. Mesaj Sayısı: 4.98
Meslek: İşletme
|
Tarih: 18/Aralık/2007 Sal, 5:08
Mesaj konusu : |

|
|
fikirleri olan üyeler her zaman istediğimiz üyelerdir. önerilerin için sağol.. admin önerilerini dikkate alarak gereken şeyleri yapacaktır.. tekrar hoşgeldin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
Etiketler: verildimi, bu, arama, yokmu, eksik, yeni, istiyorum, yoksa, üyeyyim, arkadaşlar, karışık, kızmazsanız, butonu, daha, öneri, önce, konu, ekleyelim, eğer, yalnız |
|
 |