Hagayret.Net Forum Ana Sayfa » Fotoğraf & Video Paylaşım» +18

Sayfa 1 

misafir Cinler -

Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gzm1905
HaGayret
HaGayret

Üye No: 27
   G. Mesaj Sayısı: 8.42

Tarih: 15/Temmuz/2007 Pzr, 11:33
MesajMesaj konusu : misafir Cinler -

Alıntıyla Cevap Gönder

misafir Cinler - " Size Anlatmak İstiyorum. Çok Güzel Bir Gündü En Sevdiğim Arkadaşlarımı Evime Çağırmıştım. Beraber Çay İçeriz Oturup Dertleşiriz Diye Düşünmüştüm. Beklemeye Başladım. Tabi Boş Durmuyordum Müzik Dinliyor Günün Keyfini Çıkarıyordum. Olacaklardan Habersizdim Her Zamanki Ki Gibi Fondaki Müzik Her Ne Kadar Hareketlide Olsa İçimde Birşeyler Oluyordu. Gündüzdü Ama Karanlıklar Hissediyordum. Kapı Çalındığında Korkmadım Desem Yalan Olur. Gelenler Onlardı Arkadaşlarım En Sonunda Geldiniz Diyip Eve Konuk Ettim Onları Bir Kenara Oturdular Gülüp Eğleniriz Diye Gelmişlerdi Ama Suskunlardı. Konuşturmak İçin Çok Çalıştım Ama Çabasızdı. İçeceğimiz Bir Bardak Çayın Bizi Neşelendirebileceğini Düşünüp Oradan Çay Getirmek Üzere Ayrıldım. Garipti Çünkü Birbirleriyle Bile Konuşmuyordu. İçimi Tarifsiz Duygular Kapladı Neler Oluyordu Acaba. Yanlarına Çaylarla Geldiğimde İkisi Birden Bana Öyle Bir Baktılar Ki Gözlerinde Nefret Vardı. Havayı Dağıtmak İstedim Yine Sustular. Tam O Esnada Arkadaşım Çayını Upuzun Tırnaklarıyla Karıştırmaya Başladı. Tırnaklar Gördüğüm An Kaynar Sular Boşandı. Korkuyordum Nasıl Uzaklaşabilirdim... (cinler İnsan Kılığına Girdiklerinde Ya Tırnakları Uzun Olur Yada Vücutlarının Bir Bölümü Farklı Olur) Son Çırpınışlarımdı. Kaçmalıydım Tam O Esnada Bugüne Kadar Sesine Sinir Olduğum Kapı Zili Bana En Güzel Şarkılar Gibi Gelerek Çaldı. Müsadenizle Diyip Kapıya Yöneldim Sessiz Durmaları Beni Korkutmuştu Ama Kapıyı Açmak Son Çaremdi. Kapıya Yöneldim Kapıda Abim Vardı. Hızla Olayı Anlattım Hadi Gidelim Çabuk Olmalıyız Kaçmalıyız Dedim İçerde Cinler Var. Nerden Anladın Dedi. Kısaca Önemsemeyerek Uzun Tırnakları Vardı Dedim. Abim Hızla Yüksek Sesle Tırnaklarını Gösterip Böylemi Dedi. Ve O Anda Bayılmışım Sonra Geciken Arkadaşlarım Geldiğinde Beni Ayıltılar.

alıntı

SANIRIM SIRADANIM... benim için hiç olanlar,sENİN için İDEAL!
Yukarı Dön
kemallayt
Yeni Üye
Yeni Üye

Üye No: 2,374
   G. Mesaj Sayısı: 0

Tarih: 02/Ocak/2008 Çrş, 7:34
MesajMesaj konusu : 

Alıntıyla Cevap Gönder

biraz ufak atta civcivlerde yesin rüya görmüşsün sen gülme krizi
Yukarı Dön
gggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Üye No: 6,638
   G. Mesaj Sayısı: 0.18

Tarih: 23/Ocak/2008 Çrş, 3:59
MesajMesaj konusu : 

Alıntıyla Cevap Gönder

uyurken üstüne dikkat et acık kalmıs heralde gülme krizi gülme krizi gülme krizi
Yukarı Dön
kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye

Üye No: 10,523
   G. Mesaj Sayısı: 0.12
   Meslek: Halkla İlişkiler

Tarih: 26/Mart/2008 Çrş, 11:46
MesajMesaj konusu : 

Alıntıyla Cevap Gönder

ya gercektende hıc ınandırıcı degıl...ınanmam ben boyle seylere...ama yınede paylasım için sagol...
Yukarı Dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder 
Hagayret.Net Forum Ana Sayfa » Fotoğraf & Video Paylaşım» +18

Sayfa 1 

Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız