Hagayret.Net

hoş geldin sitemiz
Sayfa 1

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Hagayret.Net Türkçe Forum Türkçe Portal Forum Ana Sayfa » Forum Hakkında
Yazar Mesaj
Üye

gayret
Üye

Paylaş

Üye No: 10,658
   G. Mesaj Sayısı: 0.13

MesajTarih: 29/May/2009 Cum, 10:59   Mesaj konusu: hoş geldin sitemiz  Alıntıyla Cevap Gönder

seni kaybetmediğimiz için çok sevinçliyim.bu siteye emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.bizden ayrılayı seçmedikleri içinde seviniyorum.bizler el ele verip sitemize hoş geldin diyelim. yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn yaşasınnnn

Site Admin

bydublor
Site Admin

Paylaş

Üye No: 9
   G. Mesaj Sayısı: 10.19
   Meslek: İşsiz

MesajTarih: 29/May/2009 Cum, 11:07   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

Evet zor Bir Karar aşaması oldu Kimse kapanmasını istemiyordu benim İstediğim kadar Gerek Askerde olmam gerekse site ile kimsenin uğraşamaması hakketen bu duruma itti beni Ancak en sonunda kendi kendime okadar emeğe yazık olmasın ddiye Orda bir site Var uzakta Girmesekte Gezmesekte O site bizim Sitemizdir Diyen birileri çıkar diye Devammmm

Hagayret.Net Sitesinde ve sunucularında Hiç bir Şekilde İllegal İçerik Barındırmamaktadır. Lisans Hakkı olan İçeriklerin Kaldırılması İçin İrtibata geçiniz.Hagayret.Net Lisanslı kullanımı tavsiye etmektedir.

Kendine bir iyilik yap ve Beyaz bir sayfa aç diyenlere inat senin için sana hala karalama
kağıtlarındaki boş satır aralarına bir şeyler yazıyorum.

Youtube Programsız Girmek İçin Tıkla!!

Üye

gayret
Üye

Paylaş

Üye No: 10,658
   G. Mesaj Sayısı: 0.13

MesajTarih: 29/May/2009 Cum, 11:46   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

bu konuda size destek olabilecek kişileri tanıyorum yükünüzü hafiflete bilirler diye düşünüyorum.düşünürseniz.

Üye

Bakarmısınız
Üye

Paylaş

Üye No: 10,496
   G. Mesaj Sayısı: 0.31

MesajTarih: 29/May/2009 Cum, 2:44   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

Tekrardan hagayrete kavuşmak güzel ve sevindirici

Site Admin

bydublor
Site Admin

Paylaş

MesajTarih: 29/May/2009 Cum, 2:51   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

Umarım Katılım yeniden artar Wink

Hagayret.Net Sitesinde ve sunucularında Hiç bir Şekilde İllegal İçerik Barındırmamaktadır. Lisans Hakkı olan İçeriklerin Kaldırılması İçin İrtibata geçiniz.Hagayret.Net Lisanslı kullanımı tavsiye etmektedir.

Kendine bir iyilik yap ve Beyaz bir sayfa aç diyenlere inat senin için sana hala karalama

Asil Üye

pino
Asil Üye

Paylaş

Üye No: 3
   G. Mesaj Sayısı: 1.25
   Meslek: Fotoğrafçılık

MesajTarih: 02/Haziran/2009 Sal, 10:01   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

tamam benden söz nette olduğum her zaman online olacağım

Site Admin

bydublor
Site Admin

Paylaş

MesajTarih: 08/Haziran/2009 Pts, 5:34   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

« pino » Demiş ki:
tamam benden söz nette olduğum her zaman online olacağım

ağlamak İstiyorum Bu arada foruma gelen arkadaşlar sitede girdiklerinde eski konulardan 5 - 10 sayfa gzerse siteye yararı olacaktır Wink ayrıca fotoğraf ve video bölümlerinde gezinti yaparlarsa gözükmeyen resimli ve video lu konuların düzeltilmesi ve kaldırılması içinde yardımcı olmuş olurlar videolar zaten youtube yasak olduğundan gözükmüyor tuhaf

Yeni Üye

lacivert35
Yeni Üye

Paylaş

Üye No: 82
   G. Mesaj Sayısı: 0.02

MesajTarih: 18/Haziran/2009 Prş, 6:30   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

Böyle faideli bir sitenin kapatılması çok ayıp çok yazık by dublor esefle kınıyoruz sizi

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Hagayret.Net Türkçe Forum Türkçe Portal Forum Ana Sayfa » Forum Hakkında
Sayfa 1
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni mesaj yok Ve Sen Geldin özzlem Hikaye & Öykü & Şiir 3 06/Şubat/2008 Çrş, 10:05 Son Mesajı Görüntüle
alaca_19
Yeni mesaj yok Hoş Geldin SEVDAM.. ^^mrv^^ Hikaye & Öykü & Şiir 2 25/Kasım/2006 Cmt, 5:54 Son Mesajı Görüntüle
^^mrv^^
Yeni mesaj yok sonra sen geldin NIC39 Hikaye & Öykü & Şiir 0 10/Temmuz/2007 Sal, 12:25 Son Mesajı Görüntüle
NIC39
Yeni mesaj yok Sonra Sen Geldin bydublor Hikaye & Öykü & Şiir 0 28/Nisan/2007 Cmt, 5:43 Son Mesajı Görüntüle
bydublor
Yeni mesaj yok zamansız geldin biraz NIC39 Hikaye & Öykü & Şiir 0 10/Temmuz/2007 Sal, 11:27 Son Mesajı Görüntüle
NIC39

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız