seni kaybetmediğimiz için çok sevinçliyim.bu siteye emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.bizden ayrılayı seçmedikleri içinde seviniyorum.bizler el ele verip sitemize hoş geldin diyelim.
Üye No: 9
G. Mesaj Sayısı: 10.19
Meslek: İşsiz
Tarih: 29/May/2009 Cum, 11:07 Mesaj konusu:
Evet zor Bir Karar aşaması oldu Kimse kapanmasını istemiyordu benim İstediğim kadar Gerek Askerde olmam gerekse site ile kimsenin uğraşamaması hakketen bu duruma itti beni Ancak en sonunda kendi kendime okadar emeğe yazık olmasın ddiye Orda bir site Var uzakta Girmesekte Gezmesekte O site bizim Sitemizdir Diyen birileri çıkar diye Devammmm
_________________ Hagayret.Net Sitesinde ve sunucularında Hiç bir Şekilde İllegal İçerik Barındırmamaktadır. Lisans Hakkı olan İçeriklerin Kaldırılması İçin İrtibata geçiniz.Hagayret.Net Lisanslı kullanımı tavsiye etmektedir.
Kendine bir iyilik yap ve Beyaz bir sayfa aç diyenlere inat senin için sana hala karalama
kağıtlarındaki boş satır aralarına bir şeyler yazıyorum.
bu konuda size destek olabilecek kişileri tanıyorum yükünüzü hafiflete bilirler diye düşünüyorum.düşünürseniz.
Üye No: 10,496
G. Mesaj Sayısı: 0.31
Tarih: 29/May/2009 Cum, 2:44 Mesaj konusu:
Tekrardan hagayrete kavuşmak güzel ve sevindirici
Üye No: 9
Tarih: 29/May/2009 Cum, 2:51 Mesaj konusu:
Umarım Katılım yeniden artar
_________________ Hagayret.Net Sitesinde ve sunucularında Hiç bir Şekilde İllegal İçerik Barındırmamaktadır. Lisans Hakkı olan İçeriklerin Kaldırılması İçin İrtibata geçiniz.Hagayret.Net Lisanslı kullanımı tavsiye etmektedir.
Kendine bir iyilik yap ve Beyaz bir sayfa aç diyenlere inat senin için sana hala karalama
tamam benden söz nette olduğum her zaman online olacağım
Tarih: 08/Haziran/2009 Pts, 5:34 Mesaj konusu:
« pino » Demiş ki:
tamam benden söz nette olduğum her zaman online olacağım
ağlamak İstiyorum Bu arada foruma gelen arkadaşlar sitede girdiklerinde eski konulardan 5 - 10 sayfa gzerse siteye yararı olacaktır ayrıca fotoğraf ve video bölümlerinde gezinti yaparlarsa gözükmeyen resimli ve video lu konuların düzeltilmesi ve kaldırılması içinde yardımcı olmuş olurlar videolar zaten youtube yasak olduğundan gözükmüyor
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız