Tarih: 05/Aralık/2007 Çrş, 3:07 Mesaj konusu: Hagayret.Net'i Nereden Buldunuz ?
Hagayret.Net'i Nereden Buldunuz ?
Ben kurdum ordan biliyorum ya siz ?
Anlatın paylaşalım kaynaşalım her şıkkı işaretleyen bir şeyler karalasın
_________________ Hagayret.Net Sitesinde ve sunucularında Hiç bir Şekilde İllegal İçerik Barındırmamaktadır. Lisans Hakkı olan İçeriklerin Kaldırılması İçin İrtibata geçiniz.Hagayret.Net Lisanslı kullanımı tavsiye etmektedir.
Kendine bir iyilik yap ve Beyaz bir sayfa aç diyenlere inat senin için sana hala karalama
kağıtlarındaki boş satır aralarına bir şeyler yazıyorum.
Sitenin kurucusu ve Admini kuzenim dedi bana "Üye leyn" bnde tamm abi dedim büyüklerimize karşı boynumuz kıldan ince... Bir iki takılırken baktık bide Mod olmuşusz ondan sonra işler we sorumluluklar artık tabi artık hayatımızın vazgeçilmezlerinden oldu hagayret...Bilg.ilk oturduğumda girdiğim ilk Site HaGaYReT.NeT... Benim hagayretle tanışmam burdan başladı...
Üye No: 1,349
G. Mesaj Sayısı: 4.48
Meslek: Öğrenci
Tarih: 05/Aralık/2007 Çrş, 6:22 Mesaj konusu:
canımıniçi merwecim bizde pc başında oturuooo
(benim okul bitmiş ist 'a gelmişim bunalımdayım )
merwe bişlerle uraşıo pc başnda sona bana döndü dedi hadi gel seni de siteye üye yapalım
bende kıramadım merweyi ve üye oldum
ogün bu gündür burdayım
_________________ aşık olsam yola düşsem,gurbet ilde garip kalsam birgün gelip can versem...
Üye No: 15
G. Mesaj Sayısı: 6.3
Meslek: Bilgisayar Programcılığı
Tarih: 05/Aralık/2007 Çrş, 7:12 Mesaj konusu:
« epru » Demiş ki:
canımıniçi merwecim bizde pc başında oturuooo
(benim okul bitmiş ist 'a gelmişim bunalımdayım )
merwe bişlerle uraşıo pc başnda sona bana döndü dedi hadi gel seni de siteye üye yapalım
bende kıramadım merweyi ve üye oldum
ogün bu gündür burdayım
İyi yha köylü kızı bizim için hayırlı bir iş yapmış..
Üye No: 1,349
G. Mesaj Sayısı: 4.48
Meslek: Öğrenci
Tarih: 05/Aralık/2007 Çrş, 7:16 Mesaj konusu:
ehehehe saol be benm için dolaylıoda olsa hayrlı dedin
_________________ aşık olsam yola düşsem,gurbet ilde garip kalsam birgün gelip can versem...
Üye No: 7
G. Mesaj Sayısı: 0.7
Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Tarih: 05/Aralık/2007 Çrş, 7:16 Mesaj konusu:
Ben şahsen forum kurulduğunda üyeydim benimde haberim yok sonradan admin ddi üyesin sen al kullanıcı adın ve şifren Bende ayıp olmasın iki yazim bişeyler dedim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız