Tarih: 08/Ekim/2007 Pts, 4:03 Mesaj konusu: Güzel Sms Sözleri
Alıntı:
Soytarılar Kral Olmuş.. Fahişeler Sultan...Ama Şunu Unutmayınki,Sizin Marka Olduğunuz Yerde Etiketi Ben Koyarım
Paşa Gönlüm İsterse Sverm!. Zorlma İstersm Sevdirrm!..Uğrşma!!!.Diceksn Ki Nreye Kdar Bu Hvalar;
Kim Takar Devran Dönene Kdar
Bir Zamanlar Yoksulluktan Bıraktıgımız Sakal Sımdıkı Zengın Zuppelerıne Moda Olmuş
Seviyorum Your Eyes, Cünkü Onlar Very Nice, Bir Kere Look At Me, Ondan Sonra Forget Me, Kalbim Tik Tak For You, Cunku İ Love You ...
Dunya Dunya Yalan Dunya Bır Kız Sewdım Adı ''Derya'' Gecen Gunler Oldu Ruya Bırgun Bıtecek Bu Dunya
Agladıgmı Kimsye Söylme Anne Onlr Bni Kral Biliyr Kızdmmı Dünyayı Ykar Biliyr.Agladıgmı Kimsye Söylme Anne Onlr 1 Kız İcn Bu Kdar Düsecgmi Bilmiyorlr!...
Ne Seni Unutturacak Kadar Zaman Geçecek Ne De Geçen Zaman Seni Unutturmaya Yetecek Bırakıp Gitsende Unuturum Sanma Zaman Alışmayı Öğretir Unutmayı Asla.
Bir Ömür Boyu Seninleyim Desen De İstemem Artik. Çünkü Sen Rüzgarin Çosturdugu Bir Toz Bulutusun, Bugün Bana Esersin ...Yarin Ellere.
Bir Gün Sevgilim Sordu ASk Nedir Diye... Biraz Zaman İstedim DüSüneyim Diye, Ertesi Gün Gِordüm Onu Bir BaSkasI İle, KulagIna FIsıLdadM ASk İzdiraptir Diye
Bir Gun Beni Animsarsan Eger, Once Bir Gulumse Gulucukle An Adimi, Beni Seven Bir Cocuktu De, Ve Sonra Seni Ne Cok Sevdigimi Ogrenememis Olmanin Acisiyla Esef Et!
Hayatından Tamamen Sılemez Benı Kımse,Ya Kalbınde, Varsa Yüregınde Yada Bedenınde Mutlaka Bır Izım Kalır Gerıye..Yüregin Yoksa Eger Rahat Ol Ozaman İzim Bedeninde,Beni Unutmana Yetecek Mesafe Yok Bu Alemde,Bosuna Ugrasma Sadece Zaman Geçer Biraz Daha Bakarsin,Alemlere Akarsin Ama Yerime Asla Bir Allahın Kulunu K O Y A M A Z S I N! ..
Bizim Olmadıgımız Yerde Soytarılar Coşar..Bizim Olmadıgımız Yerde Efelnir Cakallar..Werilen Her Aranın 1 Sonu Wardır.Biz Mekana Gelince Köpkler Ayaga Kalkar
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Bn Kendm Bi Alemim Bu Alem İçnde,Bn Kendme Belaym Binlrce Bela İçnde,İsteyn Katlr Alemime,İstemyn Yol Alır Devran Dönr Yine...
Öyle Bir Yar Severim Ki İlaha Tapar Gibi Tapar Anama Bakar Gibi Bakarım
Ama Dudağında Ruj Arkasında Puşt Görürsem Anam Avradım Olsun Benzin Döker Yakarım...
Git Bakalım Ellere Eller Seni Bnm Sevdiğim Kdr Sevebilecekmi Bnm Sana
Verdiğim Değeri Eller Sana Verebilecekmi????
ßiz Bu Alemde Çaydanlığa Kan Koyar ßıçakla Karıştırırız Dost Deriz Can Veririz Ancak Dost Unutunca Ölürüz..!
Dokunmak Ellerine Bu Kadar Zor Değildi O Çok Güzel Gözler Var Ya Bir Zamanlar O Benimdi
Ne Yapalım Arkadaş Nasıl İçilmesin Dertlerin Varsa Sen De Bendensin
Bana Bir İyilik Yap Halimi Bilmesin Sakla Beni Böyle Üzgün Görmesin
Yollara Bağladım Gidişini Dillere Bağladım O Gidişini Yastığa Sakladım Sevişini Nasıl Unuturum Ah O Gülüşünü
Zalimsin Anladım Bende Kalmadın Şimdi Kim Zavallı Kim Kazandı Anla Bakalım
Beni Unutmak İçin Yemin Etmişsin , Gözlerim Aklına Gelmiş
_________________ Slm Ben Cepci,
Mekanım Eminönü Sirkeci
Üye No: 5,830
G. Mesaj Sayısı: 0.1
Tarih: 08/Ekim/2007 Pts, 4:05 Mesaj konusu:
denizin getirdiği bir dalga dalganın üzerinde bir şişe ve şişenin içinde bir not.seni bekliyorum
bulutun getirdiği bir yağmur yağmurun arasında bir damla ve damlanın taşıdğı haber: hasret çekiyorum
rüzgarın estiği bir ağaç ağaçtan düşen bir kuru yaprak, yaprağın üzerinde sadece 2 kelime: SENİ SEVİYORUM!
bir bülbüle rastladım kanadı kırıktı ve ağlıyordu önce gözyaşlarını sildim sonra kırık kanadını sardım başını kaldırdı ve yüzüme baktı "sevdiğin kadar seviliyormusun"dedi başımı eğdim ve sonra derin bir ooooooffff çektim sevilmek için değil sevdiğim için seviyorum dedim...
1 yolcu bekliyorum birgün gelecek 1 kader çiziyorum 1 gün gülecek 1 hayal kuruyorum hiç bir zaman bitmeyecek 1 kalp taşıyorum seni herzaman sevecek AŞKIM!
yağan yağmur gibisin: hem duru hem huzur dolu akan ırmak gibisin: bazen sakin bazen deli dolu denizde olan inci gibisin : hem değerlisin hemde bitanemsin...
yalvarsam rüzgara kokunu getirirmi bana anlatsam kuşlara sevgimi anlatırlarmı sana allah'a yalvarsam kavuştururmu seni bana özledim özlüyorum anlasana...
sevenler bilmez ölenler görmez bakanlar hissetmez ve benim kalbime kolayca girilmez girenlerse? ölünceye dek silinmez!
uzaklık insanın içindeki yalnızlıkta gizlidir zaman ise sadece yenilgidir eğer birinin yanında olmasını istiyorsan sadece düşle o zaten seninledir...
Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!
Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?
Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis...
Ben durmayı seviyorum öylece, durup ardından bakmayı, sense yürümeyi seviyorsun, ardına hiç bakmadan. ben yaprak seviyorum, yaş-kuru ayırmadan, sense ezmeyi seviyorsun neye bastığına bakmadan. ben rüzgarı seviyorum, ve galiba, galiba;senin adin "rüzgar"
Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!
Ne bendenim, ne benciyim. ben sendenim ben senciyim. aşkından divane olmuş, ben bir garip dilenciyim.
Eğer beni seversen, saçına karanfil takarım senli gecelerde, yada sen bir gül bırakırsın dar ağacıma çünkü mülteci kalbim terör estiriyor sensiz akşamlarda
Bir ömre bedel sevdiğimin bir gecesi, ağzımda dualar adının her hecesi,böyle ölümsüz sevmek alemdeki sevgilerin en yücesi
fani yaşayıp Kıymetimi bilmen için gitmem mi gerek, sevdiğimi anla artık büyüdün bebek, masal değil ki bu aşk öğrenmek gerek. gitmesi kolay olur ama zor olan sevmek. . .
Uyandığında gecenin karanlığında bir ışık aradığında beni düşün. . . ben gecene aydınlık, gündüzüne sıcaklık ve sevgine karşılık vermek için her an seninleyim.
Aşk sanki derin ve karanlık bir kuyu. içine düştüğünde bulamıyorsun sonunu. daha derine inince göremiyorsun önünü. sonuna gelince hissediyorsun ölümü
iki varlığı değistirebilsem yağmurla gülü seçer ve sana kışın yağan her yağmurda milyarlarca gül. yazın kokladığın her gülde dudaklarına damla damla serinlik verirdim
_________________ Slm Ben Cepci,
Mekanım Eminönü Sirkeci
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız