Hagayret.Net

Güzel Sms Sözleri
Sayfa 1

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Hagayret.Net Türkçe Forum Türkçe Portal Forum Ana Sayfa » Aşk - İlişkiler » Sevgi Mesajları & Anlamlı Sözler
Yazar Mesaj
Üye

cepci
Üye

Paylaş

Üye No: 5,830
   G. Mesaj Sayısı: 0.1

MesajTarih: 08/Ekim/2007 Pts, 4:03   Mesaj konusu: Güzel Sms Sözleri  Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Soytarılar Kral Olmuş.. Fahişeler Sultan...Ama Şunu Unutmayınki,Sizin Marka Olduğunuz Yerde Etiketi Ben Koyarım

Paşa Gönlüm İsterse Sverm!. Zorlma İstersm Sevdirrm!..Uğrşma!!!.Diceksn Ki Nreye Kdar Bu Hvalar;
Kim Takar Devran Dönene Kdar

Bir Zamanlar Yoksulluktan Bıraktıgımız Sakal Sımdıkı Zengın Zuppelerıne Moda Olmuş

Seviyorum Your Eyes, Cünkü Onlar Very Nice, Bir Kere Look At Me, Ondan Sonra Forget Me, Kalbim Tik Tak For You, Cunku İ Love You ...

Dunya Dunya Yalan Dunya Bır Kız Sewdım Adı ''Derya'' Gecen Gunler Oldu Ruya Bırgun Bıtecek Bu Dunya

Agladıgmı Kimsye Söylme Anne Onlr Bni Kral Biliyr Kızdmmı Dünyayı Ykar Biliyr.Agladıgmı Kimsye Söylme Anne Onlr 1 Kız İcn Bu Kdar Düsecgmi Bilmiyorlr!...

Ne Seni Unutturacak Kadar Zaman Geçecek Ne De Geçen Zaman Seni Unutturmaya Yetecek Bırakıp Gitsende Unuturum Sanma Zaman Alışmayı Öğretir Unutmayı Asla.

Bir Ömür Boyu Seninleyim Desen De İstemem Artik. Çünkü Sen Rüzgarin Çosturdugu Bir Toz Bulutusun, Bugün Bana Esersin ...Yarin Ellere.

Ay Agliyor Sevipte Kavusamayanlar İcin. Yildizlar Sarki Soyluyor Sevipte Sevilmeyenler İcin Bende Agliyorum Sevipte Kavusamadigim Askim İcin (.....)

Bir Gün Sevgilim Sordu A‏Sk Nedir Diye... Biraz Zaman İstedim Dü‏Süneyim Diye, Ertesi Gün Gِordüm Onu Bir Ba‏Skas‎‎I İle, Kulag‎Ina F‎Isı‎Ldad‎M A‏Sk İzdiraptir Diye

Нαηι Єη Gυzєℓ ΑѕкℓΑя Ιмкαηѕız GєℓΙя Уα Ιηѕαηα, Ιмкαηѕız Σℓ∂Υgυη Ι¢Ιη Αѕıgıм Ѕαηα!

Bir Gun Beni Animsarsan Eger, Once Bir Gulumse Gulucukle An Adimi, Beni Seven Bir Cocuktu De, Ve Sonra Seni Ne Cok Sevdigimi Ogrenememis Olmanin Acisiyla Esef Et!

Yakısklsn Ddlr'boyun'eydm.Karzmsn Ddlr'ölym'ddm.Plyboysn Ddlr Cewbı Kızlra Söylttrdm.Ndn Bekrsn Ddlr 'Bekarlk SULTNLIK DEDM

Hayatından Tamamen Sılemez Benı Kımse,Ya Kalbınde, Varsa Yüregınde Yada Bedenınde Mutlaka Bır Izım Kalır Gerıye..Yüregin Yoksa Eger Rahat Ol Ozaman İzim Bedeninde,Beni Unutmana Yetecek Mesafe Yok Bu Alemde,Bosuna Ugrasma Sadece Zaman Geçer Biraz Daha Bakarsin,Alemlere Akarsin Ama Yerime Asla Bir Allahın Kulunu K O Y A M A Z S I N! ..

Bizim Olmadıgımız Yerde Soytarılar Coşar..Bizim Olmadıgımız Yerde Efelnir Cakallar..Werilen Her Aranın 1 Sonu Wardır.Biz Mekana Gelince Köpkler Ayaga Kalkar
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm

Bn Kendm Bi Alemim Bu Alem İçnde,Bn Kendme Belaym Binlrce Bela İçnde,İsteyn Katlr Alemime,İstemyn Yol Alır Devran Dönr Yine...

Gecmişi Sildim..Gunumu Ezdim..Gelecekmi? Gecmıste..Gunde...Gelecekte Benım! Ben Fazlasyla Raatm Sizde Raat Olun...

Ayyaşa Sormuşlar Neden İçkiyi Bıraktın Diye...Demiş Serefine İçilecek Aşk Yok Satılmış Btün Sewgiler!

Her Şey Bende Başlar Bende Biter...Sewen Sewer Sewmeyen ------ Olup Gider

Onlar Sosyetenin Cocukları Biz Waroşların Piskopatları Onlar Takar Beline Kalite Kemer Biiz Takarız Belimize 30'luk Döner...!!!

Hepınız Kendı Dalganıza Bakın...Dıkkat Edın Benım Dalgamda Bogulmayın

ßeni Görüp Kendini Sınama...Sadece Görebildiğin Kadarım...Hayat ßir Kumar İse Zarları ßen Atarım...

Gözüмü Kırpı0ruм S0иu Olмaŷan Karanlıqa...•Cilvé Yapı0ruм Écєlé....! Kuŷruk Sallıorum Âżŗâiŀ'є. . .!

Yalnızlığım Bir Çığlıktı, Hepiniz Mi Sağırdınız???

Sevme Sevsinler Sana Önem Versinler. Ağlama Ağlatki Kıymetini Bilsinler...

ŞαηℓIуız ЅöняєтℓΙуιz Ραşαуız КяαℓIz ЯєкℓΑмız Мαякαуız ƒαℓΑηız ƒιℓΑηız КяαℓIηα ∂Єιℓ ΑℓΑуıηα Вαѕαяız Тєк ƒαякıмız ΙzмιяℓΙ ΣℓМαмız!!!

Bizi Eskiler Tanır, Yéniler Ôrnek Alir, Tanımayanlar İse İbret Alır..

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa....Krallık Bize Yakışmaz...!!!

ßîzdé Sâßâh Olmâz, ßîzdé Günéş Doğmâz, ßîz ¡§¥Ãnkãr'ız Kızım ßîzlé Dost Olmâk Sîze Yakışmaz...

Toplumdâ Hép Îtîlîrîz Sanmakî ßunâ Îstekliyiz, ßîz Sadece Sêvdiklêrimizin Ésériyiz..!!

Tek Tesellim Kadehler Başka Birşey İstemez Ssahoş Etsin Yeter Ki Rakı Şarap Fark Etmez..

Ecele Sözlü , Ölüme Nişanlıyız , Tesadüfen Geldik , Mecburi Yaşıyoruz

Ortamın Bittiği Yerde Biz Başlarız Tarzımız İçin Ölür Şeklimiz İçin Yaşarız..!!!...

Hanı Sadece Olum Ayırırdı Bızı, Soyle Sevgılım...Hangımız Öldü

$Arapsız Duramayız £Srarsiz Kalamayiz Ç€K£R!Z £Maneti S!Q€Riz Adaleti..!!!

Öyle Bir Yar Severim Ki İlaha Tapar Gibi Tapar Anama Bakar Gibi Bakarım
Ama Dudağında Ruj Arkasında Puşt Görürsem Anam Avradım Olsun Benzin Döker Yakarım...

Git Bakalım Ellere Eller Seni Bnm Sevdiğim Kdr Sevebilecekmi Bnm Sana
Verdiğim Değeri Eller Sana Verebilecekmi????

ßiz Bu Alemde Çaydanlığa Kan Koyar ßıçakla Karıştırırız Dost Deriz Can Veririz Ancak Dost Unutunca Ölürüz..!

Dokunmak Ellerine Bu Kadar Zor Değildi O Çok Güzel Gözler Var Ya Bir Zamanlar O Benimdi
Ne Yapalım Arkadaş Nasıl İçilmesin Dertlerin Varsa Sen De Bendensin

Bana Bir İyilik Yap Halimi Bilmesin Sakla Beni Böyle Üzgün Görmesin

Yollara Bağladım Gidişini Dillere Bağladım O Gidişini Yastığa Sakladım Sevişini Nasıl Unuturum Ah O Gülüşünü

Zalimsin Anladım Bende Kalmadın Şimdi Kim Zavallı Kim Kazandı Anla Bakalım

Beni Unutmak İçin Yemin Etmişsin , Gözlerim Aklına Gelmiş

Üye

cepci
Üye

Paylaş

Üye No: 5,830
   G. Mesaj Sayısı: 0.1

MesajTarih: 08/Ekim/2007 Pts, 4:05   Mesaj konusu:   Alıntıyla Cevap Gönder

denizin getirdiği bir dalga dalganın üzerinde bir şişe ve şişenin içinde bir not.seni bekliyorum
bulutun getirdiği bir yağmur yağmurun arasında bir damla ve damlanın taşıdğı haber: hasret çekiyorum
rüzgarın estiği bir ağaç ağaçtan düşen bir kuru yaprak, yaprağın üzerinde sadece 2 kelime: SENİ SEVİYORUM!

bir bülbüle rastladım kanadı kırıktı ve ağlıyordu önce gözyaşlarını sildim sonra kırık kanadını sardım başını kaldırdı ve yüzüme baktı "sevdiğin kadar seviliyormusun"dedi başımı eğdim ve sonra derin bir ooooooffff çektim sevilmek için değil sevdiğim için seviyorum dedim...

1 yolcu bekliyorum birgün gelecek 1 kader çiziyorum 1 gün gülecek 1 hayal kuruyorum hiç bir zaman bitmeyecek 1 kalp taşıyorum seni herzaman sevecek AŞKIM!

yağan yağmur gibisin: hem duru hem huzur dolu akan ırmak gibisin: bazen sakin bazen deli dolu denizde olan inci gibisin : hem değerlisin hemde bitanemsin...

yalvarsam rüzgara kokunu getirirmi bana anlatsam kuşlara sevgimi anlatırlarmı sana allah'a yalvarsam kavuştururmu seni bana özledim özlüyorum anlasana...

sevenler bilmez ölenler görmez bakanlar hissetmez ve benim kalbime kolayca girilmez girenlerse? ölünceye dek silinmez!

uzaklık insanın içindeki yalnızlıkta gizlidir zaman ise sadece yenilgidir eğer birinin yanında olmasını istiyorsan sadece düşle o zaten seninledir...

Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez ! Hani gülmek ister,yürekten gülmez! Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez!

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?

Özlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis. O bence içten içe aglayis yada senden ayri yasayis...

Ben durmayı seviyorum öylece, durup ardından bakmayı, sense yürümeyi seviyorsun, ardına hiç bakmadan. ben yaprak seviyorum, yaş-kuru ayırmadan, sense ezmeyi seviyorsun neye bastığına bakmadan. ben rüzgarı seviyorum, ve galiba, galiba;senin adin "rüzgar"

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!

Ne bendenim, ne benciyim. ben sendenim ben senciyim. aşkından divane olmuş, ben bir garip dilenciyim.

Eğer beni seversen, saçına karanfil takarım senli gecelerde, yada sen bir gül bırakırsın dar ağacıma çünkü mülteci kalbim terör estiriyor sensiz akşamlarda

Bir ömre bedel sevdiğimin bir gecesi, ağzımda dualar adının her hecesi,böyle ölümsüz sevmek alemdeki sevgilerin en yücesi

fani yaşayıp Kıymetimi bilmen için gitmem mi gerek, sevdiğimi anla artık büyüdün bebek, masal değil ki bu aşk öğrenmek gerek. gitmesi kolay olur ama zor olan sevmek. . .

Uyandığında gecenin karanlığında bir ışık aradığında beni düşün. . . ben gecene aydınlık, gündüzüne sıcaklık ve sevgine karşılık vermek için her an seninleyim.

Aşk sanki derin ve karanlık bir kuyu. içine düştüğünde bulamıyorsun sonunu. daha derine inince göremiyorsun önünü. sonuna gelince hissediyorsun ölümü

iki varlığı değistirebilsem yağmurla gülü seçer ve sana kışın yağan her yağmurda milyarlarca gül. yazın kokladığın her gülde dudaklarına damla damla serinlik verirdim

Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Hagayret.Net Türkçe Forum Türkçe Portal Forum Ana Sayfa » Aşk - İlişkiler » Sevgi Mesajları & Anlamlı Sözler
Sayfa 1
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni mesaj yok Sabit: en güzel hayvanlar gzm1905 Hayvanlar Alemi 71 22/Haziran/2007 Cum, 2:11 Son Mesajı Görüntüle
gzm1905
Yeni mesaj yok Aşk Sözleri NIC39 Aşk - İlişkiler 0 24/Ekim/2006 Sal, 7:02 Son Mesajı Görüntüle
NIC39
Yeni mesaj yok İdam sözleri tubik Edebiyat 0 30/Temmuz/2007 Pts, 9:30 Son Mesajı Görüntüle
tubik
Yeni mesaj yok Sevgi Sözleri NIC39 Aşk - İlişkiler 0 24/Ekim/2006 Sal, 7:01 Son Mesajı Görüntüle
NIC39
Yeni mesaj yok Sevgi Sözleri tubik Sevgi Mesajları & Anlamlı Sözler 6 09/Ekim/2007 Sal, 6:56 Son Mesajı Görüntüle
rohan56
Yeni mesaj yok pentagram (şarkı sözleri ) epru Müzik 14 08/Ağustos/2007 Çrş, 12:05 Son Mesajı Görüntüle
missing-freedom
Yeni mesaj yok Cem Garipoğlu'nun ilk sözleri ne oldu? NIC39 Genel 0 17/Eylül/2009 Prş, 2:27 Son Mesajı Görüntüle
NIC39
Yeni mesaj yok razorlıght şarkı sözleri elysium Müzik 23 28/Ocak/2007 Pzr, 5:40 Son Mesajı Görüntüle
elysium
Yeni mesaj yok forum şarkı sözleri:) pc_kopaht Güldürü 3 09/Aralık/2007 Pzr, 11:32 Son Mesajı Görüntüle
epru
Yeni mesaj yok yanlış bilinen şarkı sözleri epru Güldürü 1 01/Ekim/2007 Pts, 3:33 Son Mesajı Görüntüle
moonlight

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız