|
 |
|
Önceki başlık
::
Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
özgür
Asil Üye

Üye No: 17
G. Mesaj Sayısı: 5.63
Meslek: İşletme
|
Tarih: 29/Ekim/2006 Pzr, 5:14
Mesaj konusu : bu forumun amacı... |

|
|
evet arkadaşlar bu forumun amacı güzel paylaşımlardır,insanların birbirleri ile kaynaşıp güzel vakit geçirmesini sağlamaktır,kimseye üstünlük kurmak değildir,son zamanlarda sanal dünyayı gerçek dünya sanıp bazı gereksiz davranışlar sergileyen arkadaşlarımız inşallah mantıklı davranma yolunu seçerler,unutmayalım ki paylaşımcılık demek insanlara saygı demektir,insanları sevmek demektir,yapılan emekleri hiçe saymamaktır.
bu arada amaç güzel vakit geçirmek olmalıdır,gereksiz hırslar ,dedikodular,ve sanal alemi reel hayatla karıştırmak olmamalıdır.
herkesi sağduyuya ve soğukkanlı olmaya davet ediyorum . hepimiz birbirimize saygı gösterelim.
bu arada pino ve dublore teşekkürler bu forum sitesini açtıkları ve birbirleri ile kaynaşmış insanları burada topladıkları için.
herşey daha güzel olucak inşallah herkesi seviyorum kendinize iyi bakın. |
|
|
|
|
|
|
yigimuRat
Asil Üye

Üye No: 4
G. Mesaj Sayısı: 2.33
Meslek: Astronomi ve Uzay Bilimleri
|
Tarih: 29/Ekim/2006 Pzr, 5:16
Mesaj konusu : Re: bu forumun amacı... |

|
|
« ögü » Demiş ki: evet arkadaşlar bu forumun amacı güzel paylaşımlardır,insanların birbirleri ile kaynaşıp güzel vakit geçirmesini sağlamaktır,kimseye üstünlük kurmak değildir,son zamanlarda sanal dünyayı gerçek dünya sanıp bazı gereksiz davranışlar sergileyen arkadaşlarımız inşallah mantıklı davranma yolunu seçerler,unutmayalım ki paylaşımcılık demek insanlara saygı demektir,insanları sevmek demektir,yapılen emekleri hiçe saymamaktır.
bu arada amaç güzel vakit geçirmek olmalıdır,gereksiz hırslar ,dedikodular,ve sanal alemi reel hayatla karıştırmak olmamalıdır.
herkesi sağduyuya ve soğukkanlı olmaya davet ediyorum . hepimiz birbirimize saygı gösterelim.
bu arada pino ve dublore teşekkürler bu forum sitesini açtıkları ve birbirleri ile kaynaşmış insanları burada topladıkları için.
herşey daha güzel olucak inşallah herkesi seviyorum kendinize iyi bakın.
dediklerine aynen katılıyorum |
|
|
|
|
|
|
gzm1905
HaGayret

Üye No: 27
G. Mesaj Sayısı: 9.49
|
Tarih: 29/Ekim/2006 Pzr, 5:17
Mesaj konusu : |

|
|
sağduyu budur ögü.. saol düşüncelerini paylaştığın için.. daha iyi toparlayamazdım..sen ve senin gibiler olduktan sonra,bi de adminlerimiz ,sırtımız yere gelmez.. |
|
_________________ yavşaktan adam olur mu?
olmaaaz...
yavşak hep yavşaktır neticesinde malum hayvan üç kuruş beyni var
SANIRIM SIRADANIM... benim için hiç olanlar,sENİN için İDEAL! |
|
|
|
|
bydublor
O Şimdi ASKER!

Üye No: 9
G. Mesaj Sayısı: 25.8
Meslek: Bahçe Düzenleme
|
Tarih: 29/Ekim/2006 Pzr, 5:18

|
|
önemli olan insanların sevdikleri ile bir arada birşeyler paylaşmalarıdır.Rutbeler sadece gerekli olduğu için vardır ama bizleri birbirimizden üstün kılmaz çünkü hepimiz insanız Ve Bu forum sizler oldukça devam edecek öle yada böyle  |
|
_________________ ---www.hagayret.net
---Bir beyaz kağıda her şeyi yazabilirim ama seni ?
---Forumda Arama Yapmadan Konu Açmayınız!
---Flood Yapmak ve Saçma Yorumlar yapmak BAN sebebidir!
---Hagayret.Net verilen linkleri kendi sunucusuda bulundurmadığı gibi Uploadınıda kendi yapmamaktadır.Linkler internetten bulunup kullanıcılara sunulmaktadır.Kaldırılması istenen link yetkililere bildirildiğinde en kısa zamanda kaldırılacaktır.
|
|
|
|
|
gzm1905
HaGayret

Üye No: 27
G. Mesaj Sayısı: 9.49
|
Tarih: 17/Kasım/2006 Cum, 1:54

|
|
umarım bu foruma yakışmayacak insanlar yoktur aramızda.. "başkaları" hakkında denen en ufak söz e bile izin vermiyorum.. herkes bunu bilsin! bundan sonra sorun yaşanmayacak! OKADAR! |
|
_________________ yavşaktan adam olur mu?
olmaaaz...
yavşak hep yavşaktır neticesinde malum hayvan üç kuruş beyni var
SANIRIM SIRADANIM... benim için hiç olanlar,sENİN için İDEAL! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|
Etiketler: bu, forumun, amacı... |
|
 |